پروژه‌ی قدرت (Project Power)

کارگردان: Henry Joost (هنری جوست)
نویسنده: Mattson Tomlin (متسون تاملین),
6.0
50
0.61

خلاصه داستان:

داستان اصلی فیلم دربارهٔ دارویی است که به فرد به مدت ۵ دقیقه قدرتی ابرانسانی می‌دهد.


تصاویر فیلم:

خلاصه نظر منتقدان:

جانی اولسینکی – New York Post ( امتیاز ۷.۵ از ۱۰ )

میزان کافی‌ای از جزئیات در فیلم‌نامه‌ی هوشمندانه‌ی « متسون تاملین » وجود دارد تا بتواند « پروژه‌ی قدرت » را در برابر آثار مارول و دی‌سی جذاب نشان بدهد حتی در صورتی که بودجه‌ی آن‌ها را به هیچ وجه در اختیار ندارد.

پیتر بردشا – The Guardian ( امتیاز ۶ از ۱۰ )

سه‌گانه‌ای از بازیگران جذاب نقطه‌ی اصلی حرکت این فیلم اکشن-هیجانی جالب اند.

درک اسمیت – Slant Magazine ( امتیاز ۲۵ از ۱۰ )

فیلم ملغمه‌ای از ایده‌هایی است که هیچ‌وقت به یه کلیت واحد و روان تبدیل نمی‌شوند.


نقد و بررسی فیلم به قلم James Berardinelli (جیمز براردینِلی)

نشریه reelviews

نمره 7.5 از 10

« پروژه‌ی قدرت » (Project Power) به عنوان آخرین پروژه‌ی نت‌فلیکس از نقص نویسندگی رنج می‌برد اما همچنان به لحاظ بصری لذت‌بخش است. این اثر از همان الگوی آشنا پیروی می‌کند: شروع با یک پیش‌فرض درگیرکننده و پیچیده، اضافه کردن یک یا دو ستاره‌ی نام آشنا، استفاده از یک موقعیت مکانی غیرآشنا (یا حداقل غیر استاندارد) که در این مورد نیو اورلئان است و سپس هم اجازه دادن به اینکه اکشن در جریان بیفتد. فیلم لحظات قوی مخصوص خودش را دارد، لحظات قوی‌ای که بسیاری از آن‌ها به خاطر نقش‌آفرینی‌های « جیمی فاکس » و « دومینیک فیشبک » به سطح بالاتری هم رفته اند اما داستان همچنان به صورت یک کلیت ناقص به نظر می‌رسد، انگار که مثلا فیلم‌سازان این اثر را یک مینی سریال ۶ قسمته در نظر گرفته بودند اما وقتی که تنها ۲ ساعت به آن‌ها زمان داده شد، جمع‌بندی آن برای آن‌ها سخت شد.

با وجود خروش فیلم‌های ابرقهرمانی (و خطر اینکه این ژانر دیگر بیش از حد در معرض دید بینندگان قرار بگیرد)، جای تعجب نیست که بسیاری از فیلم‌های اکشن و هیجانی جدید هم تلاش دارد تا به مذاق بینندگان جوان‌تر خوش بیایند و راهی بیابند تا عناصر کتاب‌های مصور را به بافت و تار و پود روایت خود وارد بکنند. « پروژه‌ی قدرت » در ذات خود یک فیلم پلیسی سنتی است. یکی از شخصیت‌ها پلیس حرف گوش نکنی است که می‌خواهد یکی از اربابان موادفروش را به زیر بکشد. شخصیت دیگر هم پدری است که تلاش دارد دخترش را پیدا و آزاد بکند، دختری که توسط عاملین مواد دزدیده شده است. نکته‌ی اساسی این است که ماده‌ی مخدر در این اثر کوکائین، هروئین یا هیچ مخدر دیگری نیست. در عوض با یک قرص طرف ایم که با فناوری پیشرفت داده شده است و وقتی که کسی آن را قورت بدهد، به قدرت‌های ابرقهرمانی درون آن شخص اجازه می‌دهد تا به مدت ۵ دقیقه نمود پیدا بکند. مشکل این است که شما تا زمانی که آن را قورت ندهید نمی‌دانید که قدرت ابرقهرمانی شما چیست و اگرچه که برخی از آن‌ها جالب اند (کنترل یخ یا آتش، سرعت زیاد، قدرت بدنی در حد هالک، پوست ضدگلوله)، برخی موارد دیگر آن می‌تواند کاملا کشنده باشد.

« جیمی فاکس » در این فیلم در نقش « آرت » ایفای نقش می‌کند، یک مامور ارتشی سابق سرخورده که دختر وی توسط کارتل مواد تکنولوژیک دزدیده شده است چرا که او این توانایی را دارد که به جای ۵ دقیقه برای همیشه به قدرت‌هایش دسترسی داشته است. این کارتل دخترک را برای یک سری آزمایش‌ها می‌خواهند و زمانی که او همراهی‌شان نمی‌کند، به زور وی را با خود می‌برند. « آرت » تحقیقات خود را برای یافتن وی شروع می‌کند برای همین آن‌ها این شایعه را به راه می‌اندازند که خود او پشت این ماجرا است. به همین خاطر، دپارتمان پلیس اهل نئو اورلئان ( کورتنی بی ونس ) یکی از افسرهای سمج خود به نام « فرنک » ( جوزف گوردون لویت ) را برای پیدا کردن و در صورت لزوم دستگیری « آرت » می‌فرستد. « رابین » ( دومینیک فیشبک ) هم دخترکی است که در میان این دو گیر کرده است، او استعداد خوبی هم برای رپ دارد و البته در کار توزیع مواد است.

« پروژه‌ی قدرت » در زیرگروه تازه تاسیس فیلم‌هایی قرار می‌گیرد که به صورت خاص برای تماشای در منزل طراحی و تولید شده اند. به همین خاطر فیلم نیازمندی‌های یک اکران سینمایی را دارد. افراد چنین فیلم‌هایی را در صورتی تماشا می‌کنند که بتواند توجه‌شان را جلب کرده و جذاب باشد که خب در مورد « پروژه‌ی قدرت » هر دوی این‌ها درست است. چیزهایی که در این فیلم کم اند – مثل یک داستان منسجم قوی و شخصیت‌هایی که به درستی پرداخت شده باشند – مواردی نیستند که بخواهند شما را از تماشای اثر پشیمان کنند. فیلم جزو سرگرمی‌های پاپ کورنی قرار می‌گیرد؛ دو ساعت حواس‌پرتی در عصر کووید ۱۹ که از آزمایش زمان سربلند بیرون نخواهد آمد و البته از ابتدا هم همچین قصدی نداشت.

مترجم: امید بصیری


ممکن است شما دوست داشته باشید

1

دیدگاه بگذارید

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
payman hosseyni Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
payman hosseyni
Member
Member
payman hosseyni

در فیلم های تخیلی و به خصوص ابرقهرمانی همواره سعی شده قدرت های فرابشری قهرمان ها و ضد قهرمان ها به نوعی دارای دلیل باشه، حتی در سری فیلم های تخیلی گودزیلا هم با اشاره به صدمات و مضرات مواد رادیو اکتیو و سوء استفاده بشر از اون مایه اصلی دلایل جهش یافتگی حیوانات میشن، در داستان سوپر من که کلا بیننده رو با این دلیل روبرو می کنه که این موجود اصلا مال اینجا نیست و از جای دیگه میاد و یا در خیلی از فیلم های مردان ایکس هم ه اصلا دلیل خاصی ذکر نمیشه، از طرفی برخی… ادامه »