ملک سلیمان


  • 110 دقیقه

کارگردان: شهریار بحرانی
نویسنده: شهریار بحرانی,
0.0
0
0.00

خلاصه داستان:

پس از وفات داود نبی، فرزند 9 ساله ی او سلیمان به نبوت برگزیده می شود . سلیمان جوان در طول سلطنت خود عدالت را بر ملک خود حاکم کرده و تشکیل حکومت دینی می دهد. قلمرو سلیمان در امن و امان است، مردم در آرامش کامل به سر می برند،


نقد و بررسی فیلم به قلم Movahed Montaghem (موحد منتقم)

نقد و بررسی کامل فیلم ملک سلیمان

فیلم ملک سلیمان ساخته شهریار بحرانی که عنوان پرهزینه ترین فیلم تاریخ سینمای ایران را یدک می کشد، مدتی است بر پرده سینماها آمده است. به فیلم می توان از چند منظر نگاه کرد. اول از جهت بودجه که با توجه به این بودجه کارگردان چه اثری ارائه کرده است، دوم اینکه فارغ از مسئله بودجه، به فیلم به عنوان یه اثر هنری نگاه کنیم و آن را نقد و بررسی کنیم. سوم اینکه چون فیلم درباره یک اثر دینی است، ببینیم کارگردان چقدر توانسته با این فیلم حضرت سلیمان را به ما معرفی کند. و سرانجام فیلم با عنوان یک فیلم ملی و عنوان عجیب «فاخر» نگاه کنیم و ببینیم چه افتخاراتی برای سینمای ملی به ارمغان آورده است.

پس از وفات داود نبی، فرزند 9 ساله ی او سلیمان به نبوت برگزیده می شود و بر تخت حکومت تکیه می زند. سلیمان جوان در طول سلطنت خود عدالت را بر ملک خود حاکم کرده و تشکیل حکومت دینی می دهد. قلمرو سلیمان در امن و امان است، مردم در آرامش کامل به سر می برند، آسمان، برکتش را از زمین دریغ نمی کند و کشت و زرع رونق دارد. در حالی که همه تصور می کنند که ملک سلیمان همان مدینه فاضله ی موعود است، خداوند اسباب امتحان را فراهم می کند: عوالم جنیان و شیاطین به عالم جسمانی نزدیک می شود. جادوگر شهر با جادوی خود شیاطین و جنیان را به شرارت کردن در دنیا دعوت می کند. برای اولین بار پس از خلقت آدم علیه السلام شیاطین و اجنه رخصت پیدا می کنند تا در زندگی مردم تاثیر مستقیم بگذارند و افراد ضعیف الایمان را به تسخیر خود در آورند. سلیمان مأمور می شود تا بر علیه لشکر شیاطین و مجانین و علمای یهود مبارزه کند و پیش از ظهور منجی جامعه ای مینیاتوری و کوچک شبیه جامعه عهد ظهور را برقرار کند.

فیلم ملک سلیمان با یک بودجه 5 میلیاردی و با استفاده از متخصصین چینی (لئولو و چان کونگ وینگ به عنوان مسئول جلوه های ویژه) ساخته شده است. در نگاه اول جلوه های ویژه و تمهیدات بصیری فیلم بیننده را به شدت یاد ارباب حلقه ها می اندازد. تمامی حرکات دوربین و جلوه های ویژه تقلیدی دست دوم از فیلم ارباب حلقه ها است. حتی سکانس اول فیلم که یازار (محمود پاکنیت) و یکی ازهمراهانش به دیدن آرا (مهدی فقیه) می روند بیننده را یاد اسب سواری «گاندولف» در فیلم ارباب حلفه ها می اندازد. با این تفاوت که در ارباب حلقه هلی کوپتر فیلمبردار گرد و خاک نمی کرد! همچنین سکانسی که همسر سلیمان به خاطر تیر حسد می میرد و در راه برگشت، سلیمان چهره نورانی همسرش را در بین درختان می بیند، کپی برداری نعل به نعلی از همین فیلم ارباب حلقه هاست. با این تفاوت که در آنجا «آراگون» را می دیدیم و در اینجا سلیمان را. و البته بسیاری شباهت هایی از این دست.

یکی از مشکلات عمده فیلم تدوین آن است که به شدت به جلوه های ویژه اثر صدمه زده است. پرش های ناگهانی فیلم در سکانس های حساس فیلم، تمرکزتماشاگر را به هم می زند. سکانس های «فاخر» فیلم که همان صحنه های درگیری بین نیروهای خیر و شر است، به علت تدوین بد کاملاً ازدست رفته اند. تصاویر شلوغ و درهم و برهم درگیری ها چیزی جز سرگیجه دچار تماشاگران نمی کند. بیننده از میان آن همه مبارز، فقط سلیمان را می شناسد و نمی داند در بین آن شلوغی باید کی را دنبال کند؟ فاجعه بزرگ جلوه ویژه فیلم پرواز کشتی سلیمان است که بساط خنده را فراهم می کند. تماشاگری که داستان حضرت سلیمان را قبلاً نخوانده باشد، نمی داند چه اتفاقی می افتد. سکانس پرواز کشتی که با سرعت نور از بالای دوربین عبور می کند بیشتر شبیه به بشقاب پرنده شده تا کشتی. و بیننده را به یاد کارتون یوگی و دوستان می اندازد. صحنه ای کل جلوه های ویژه فیلم را زیر سؤال می برد. آنقدر این صحنه ها که قرار است معجزه یک پیامبر را نشان دهد بد ساخته شده است که باعث تعجب شما می شود. و اگرفیلم در کشوری دیگری ساخته می شد احساس می کردیم که به حضرت سلیمان توهین شده است. سکانسهای خوب فیلم مثل صحنه جنی شدن افراد فتنه گر، یا حرکت اسلوموشن اسب ها، آنقدر تکرار می شوند که ارزش خودرا از دست می دهند.

صحنه لانگ شات حرکت اسب ها که از بالای جنگل فیلمبرداری شده است، دوبار به فاصله زمانی کمتر از یک دقیقه تکرار می شود و مانند نشان دادن صحنه آهسته یک قسمت مهیج از بازی فوتبال می ماند و بیننده با دیدن اینجور چیزی با خودش می گوید احتمالاً کارگردان با خودش گفته عجب قاب و سکانس معرکه ای شده! و فاخر به نظر می آید. پس بگذار یک بار دیگر نمایشش بدهیم! صحنه های گرفته شده از لشگر اسب ها هم همینطور است و از بس تکرارمی شوند که ارزش اولیه خود را نیز از دست می دهند.

نکته دیگری که در صحنه های جنی شدن افراد قابل اشاره است، این است که شیطان درون جسم هیچ زنی رسوخ نمی کند. گویی این فقط مردان هستند که گنهکارند. بازیگرانی هم که نقش تسخیرشدگان را بازی می کنند، در ایفای نقش جن زده ناتوانند و بیشتر به نظر می رسد شکلک در می آورند تا اینکه جنی شده باشند. به همین دلیل است که تماشاگران بیشتر می خندند تا اینکه بترسند.

در این آشفته بازار، البته موسیقی متن و صدای دالبی فیلم به کمک کارگردان می آیند و باعث می شوند تماشاگر به اشتباهات این سکانسها توجه نکند و هیجان زده شود!

موسیقی فیلم با وجود اینکه ارژینال نیست، به مدد صداگذاری کمک بسیاری به فیلم کرده و بر تمامی ضعف های فیلم پوشش گذاشته است. صدای فیلم ملک سلیمان تماشاگرعام را به راحتی فریب می دهد، آدرنالین خون بیننده را موقع تماشای فیلم بالا می برد و با سروصدای اضافی بر ضعفهای فیلم پوشش می گذارد. اینجاست که سانتیمانتالیسم، آن هم از نوع چینی اش فیلم را نجات می دهد.

اگرچه فیلمبردار فیلم آقای حمید خضوعی ابیانه آشکارا تحت تأثیر فیلمهای حماسی هالیوودی به نظر می رسد، با این همه فیلمبرداری او بسیارخیره کننده است.

نمی دانم آقای لئو لئو طراح جلوه های ویژه فیلم به کل بی خیال «کانسپت» های خوب شده، یا ایده ها نتواسته اند در عمل اجرا بشنوند؟! چون به نظر من برای فیلمی که 5 میلیارد تومان هزینه برداشته، در ایران ساخته شده است و عوامل ساخت جلوه های ویژه هم ایرانی بوده اند، درست کردن اجنه و شیاطین به شکل هیولای دودی سریال لاست که فکر کنم با پلاگین «پارتیکولار» نرم افزار «افترافکت» ساخته شده باشند زیاد جالب نیست. جلو های ویژه آنقدر معمولی و دم دستی هستند که حتی سازندگان در بعضی صحنه ها زحمت تراکینگ را به خود نداده اند و دودها روی تصویر حرکت می کنند. در پایان فیلم هم بیرون آمدن اجنه از درون جسم افراد، در تاریکی شب اتفاق می افتد. در نتیجه باز هم بیننده چیزی را نمی بیند، و باز همان سروصداهای فریب دهنده از راه می رسند.

دیگر نکته عجیب، سپاه حضرت سلیمان در فیلم است، که هرگز به 20 نفرنمی رسد. گویی هزینه ای فراتر از 5 میلیارد لازم بوده که سپاهی بزرگتراز 20 نفر تهیه کنند. معلوم نیست چرا شهر به آن بزرگی فقط تعداد انگشت شماری جنگجو دارد.

به گفته کارگردان فیلم، فیلمنامه ملک سلیمان 39 مرتبه! بازنویسی شده است. ولی فیلمی که من در مقام تماشاگر روی پرده می بینم فیلمنامه ندارد! چراکه ملک سلیمان مانند یک فیلم اپیزودیک می ماند که حوادث آن به همدیگر ربطی ندارند. آدم ها در سراسر این فیلم یکسره راه می روند و می جنگند و جنی می شوند. تا آنجا که در بعضی مواقع بیننده اساساً شک می کند تحقیقی برای نوشتن فیلمنامه شده باشد.

سلیمان نبی بین سالهای 1000 تا 900 قبل از ظهور دین اسلام می زیسته است. بدین ترتیب، دوران وی بین دوران حضرت موسی و حضرت عیسی بوده است. ولی در فیلم، جایی یکی از روحانیون یهودی به سلیمان می گوید «این موضوع در دوران نوح، موسی و عیسی چنین بوده است.» توجه کنیم که حضرت سلیمان در 4391 سال بعد از هبوط آدم متولد شده است، وحضرت عیسی 5585 سال بعد از آدم ابوالبشر. بنابراین به نظر می آید در این مورد فیلمنامه نویس دچار اشتباه شده است. فیلمنامه نویس همچنین گویی اینگونه با خود فکر کرده است که تمام تماشاگران فیلم جزئیات زندگی حضرت سلیمان را می دانند، و فقط آمده اند که جلوه های ویژه فیلم را ببینند. سازندگان فیلم ملک سلیمان برای ساختن یک فیلم ماندگار، فقط دلشان را به جلوه های ویژه خوش کرده اند. در حالی که ارباب حلقه ها، بن هور، ده فرمان و.. هیچکدام به خاطر جلوه های ویژه قوی ماندگار نشدند. بلکه به خاطر فیلمنامه، عمق شخصیت پردازی، و استفاده هوشمندانه کارگردان از جلوه های ویژه در زمان های مورد نیاز، و پرورش شخصیت های داستان بوده که نامشان در تاریخ سینما ماندگار شده است. در فیلم ملک سلیمان تمام شخصیت های فیلمنامه تک بعدی و مقوایی هستند. تصویری که از حضرت سلیمان در این فیلم نشان داده شده است، شخصیتی منفعل و بی تحرک است که دائم در فکر فرو رفته است و بیننده ای که حضرت سلیمان را نمی شناسد باید به صرف اینکه سلیمان با نیروهای شر می جنگد به این نکته پی ببرد که او نقش مثبت فیلم است. سایر شخصیت های داستان هم همینگونه اند. میریام (الهام حمیدی) که نقش همسر حضرت سلیمان را بازی می کند به راحتی می تواند از فیلم حذف شود. بازی او جزو بدترین نقش آفرینی های امسال است. خنده های زورکی و معصومیت کاملاً ساختگی بازی الهام حمیدی فراموش نشدنی است. برنده شدن مهدی فقیه در جشنواره فجر به عنوان «بهترین بازیگر نقش مکمل مرد» برای بازی در ملک سلیمان باعث می شود که بیشتر بر اعتبار جوایز این جشنواره شک کنیم! گفتگو نویسی و توالی رویدادها در ملک سلیمان بسیار مبتدیانه است و پایه‌ی درام در نقاط اشتباهی ینا شده است.

در فیلم مدام به دنبال وقوع یک اتفاق بزرگ هستیم، که ناگهان عنوان «پایان قسمت اول» بر پرده سینما نقش می بندد و تمامی رویاهای ما را نقش بر آب می کند و حیران می مانیم که این چه چیزی بود که برادران ما ساخته بودند؟! این همان حضرت سلیمان نبی بود؟ این همان بودجه 5 میلیاردی بود؟! این همان تبلیغات عظیم بود؟! این همان فیلم فاخربود؟!

حضرت سلیمان پیامبری بسیار بزرگ بوده است. اما در این فیلم به خاطر فیلمنامه بد، کوچک نشان داده شده است. تصویری که من با خواندن قرآن و سایر کتابها از حضرت سلیمان داشتم، با این حضرت سلیمانی که پس از دیدن ملک سلیمان می شناسم بسیار متفاوت است. ملک سلیمان فقط در عنوان «فیلم فاخر» می ماند. فیلمی که حتی از پس درگیرکردن تماشاگرانش نیز بر نمی آید، و کسی هم به این فکر نمی کند که تماشاگر، همین بخش به اصطلاح «فاخر» را در نمونه های خارجی اصل دیده و چیز تازه ای برایش ندارد.

فیلم ملک سلیمان یک بار دیگرثابت می کند مشکل سینمای ما جلوه های ویژه نیست، بلکه فیلم نامه است. مشکلی که تا برطرف نشود نه می توان با جلوه های ویژه آقای لئولئو بر آن پوشش گذاشت، و نه موسیقی چان کونگ پن و نه هیچ چیز چینی دیگر!

منبع : پرده سینما

 


ممکن است شما دوست داشته باشید

51

دیدگاه بگذارید

Please Login to comment
51 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
32 Comment authors
نیما سرحدیcyrussara 7omidاحسان Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
trackback
Member
สูตรหวยยี่กี excel

… [Trackback]

[…] Read More on on that Topic: naghdefarsi.com/title/molke-soleyman/ […]

trackback
Member
forum

… [Trackback]

[…] There you will find 12524 additional Info to that Topic: naghdefarsi.com/title/molke-soleyman/ […]

نیما سرحدی
Guest
Member
نیما سرحدی

زیاد جالب نبود، مشکلات زیادی داشت ولی نسبت
به فیلمای ایرانی دیگه خیلی بهتر و کارشده تر بود.

cyrus
Guest
Member
cyrus

واقعا بعضی ها……! ۵ میلیارد بودجه نسبت به فیلم های هالیوودی خیلی کمه با این بودجه چه جلوه های ویژه ای که نمی تونستند تو این فیلم بزارن . من صد جا خوندم که بودجه اش ۵ میلیارد بوده نه ۱ میلیارد . اخراجی های ۲ به این زاغارتی بودجه اش ۱ میلیارد بوده. فقط هزینه ی رفتن تیم بازیگری به اونجا در این حدود میشه. جلو های ویژش هم که روم به دیوار از این ضایع تر نمی تونستند بسازن. اورشلیم که شبیه دهات میمونه تا شهری به اون عظمت که هنوز هم یادگاراش هست.

sara
Member
Member
sara

ولی فیلم اون قدر هم بد نبود اگر چه اشکالاتی داشت ولی سکانس های معنوی قشنگی هم داشت

Member
Member
omid

ملک مسعود داستان از این قراره که اقا مسعود(ده نمکی) یه سرزمینی داشت (ده نمک) و کلی توش فیلم خوب میساخت (۳ گانه اخراجی ها) بعد یهو یه عده بی فرهنگ بی سواد مثل فرهادی و حاتمی کیا و مهرجویی بهش اعتراض میکنن که مرد نا حسابی اینا چیه به خورد مردم ده نمک میدی؟ اونم کخ گوشش از این حرفا پره میره قسمتهای ۴و۵و۶ رو هم میسازه و میگه گور پدر منتقد و ادم حسابیها هیچ کس مثل من هنر رو نمیشناسه و از این مزخرفات سرتونو درد نیارم اخر فیلم ما فراستی (با بازی مسعود فراستی ) میره… ادامه »

Member
Member
omid

داشتم کامنت دوستان رو میخوندم خواننده ها مدام به فیلم تیکه میان اونوقت اقای مهدی افشارها مدام میپرن وسط کامنتها ماله میکشن بابا بزارید مردم حرفشونو بزنن دیگه کامنتم نزاریم؟ بی انصافا این بود جه رو میبردید واسه بدبخت بیچاره ها خونه میساختید میرفتید کار درست میکردید چمیدونم یه کاری میکردید که پسر فراستی نشینه به فیلم بخنده وقتی ظرفیتش رو نداریم چرا میسازیم بابا بریم همون اخراجی ها و افراطیها و ازدواج به سبک ایرانی بسازیم که بهتره یارو (ده نمکی) ۱۰ میلیون به زور هزینه میکنه فیلمش (شاهکارش)میلیاردی میفروشه چند برابر سلیمان نبی

محمد
Member
Member
محمد

اینم شد فیلم!!!!!!!!!!!!!پلنگ صورتی بیشتر ارزش دیدن داره.

Seyed Samad Gholamzadeh
Member
Member
Seyed Samad Gholamzadeh

اینطور که آقای موحد نوشته معلومه فیلم بسیار شتابزده ساخته شده و هدف این بوده اولین فیلم پرخرج بشه این یک حقیقته که مشکل سینمای ایران فیلمنامه است.من هم هربار یک فیلم ایرانی میبینم به آینده ی سینما نا امیدتر می شم
سایت خوبیه موفق باشین

amin
Guest
Member
amin

جواد محمدی:تورو خدا اینقدر حسودی نکنید؟چرا فیلم رو دوست دارید بکوبید؟عوض دستت درد نکنه[/ مهدی افشارها: امین بیگدلی:بودجه ایرانی و معرفی شخصیت عربی!مختار/سلیمان/ابراهیم………….. دوست عزیز. فیلم مختارنامه واقعا فیلم ارزشمندیست. حساب اونو بزارید کنار. نکته بعدی اینکه سینمای ایران هنوز توانایی ساخت فیلم هایی با موضوعات تاریخی/حماسی از ایران رو نداره و همون بهتر که تا زمانی که توانایی اش رو نداشته باشه اصلا نسازه. الان حرکت مثبتی در این راستا در حال شکل گیریه و اونم ساخت فیلم کورش با بودجه ای بالا و کمک از بازیگران و فیلمنامه نویسان هالیوودی است. حتی صحبت از راسل کرو هم برای… ادامه »

عارف صورتگر
Guest
Member
عارف صورتگر

فیلم ملک سلیمان ‍‍‍‍بیشتر به یک کلیپ می ماند تا یک فیلم داستانی و تاریخی بلند. داستان حضرت سلیمان نبی یکی از بهترین داستان های قرانی است که می توان بر اساس جذاب ترین فیلم از هر نگاه را ساخت. این کلیپ کجا و ان داستان. در اینجا کار گردان خواسته تمرین کند که ایا می تواند صحنه ی از داستان را بسازد یا نه. شاید هم شانس خودش را امتحان کرده باشد برای جلب بودجه. متاسفانه باید گفت که نمی توان این فلم را با ارباب حلقه ها مقایسه کرد. این واقعا خیلی ضعیف است. دوستان باید بیشتر تلاش… ادامه »

پیمان
Guest
Member
پیمان

چندتادلیل واسه مشکلات سینمای ایران هست
۱-عجله ای که واسه ساخت فیلم دارند
۲-متخصص نبودن(منظورم کل تیم هست )
۳هحدودیت (چه دینی و جه سیاسی وچه فرهنگی)
۴ پول

parazit
Guest
Member
parazit

ahmad:salam
mage kor bodin
نکته دیگری که در صحنه های جنی شدن افراد قابل اشاره است، این است که شیطان درون جسم هیچ زنی رسوخ نمی کند

khob film ro nigah konin ta bebinid
:-*

چرا؟؟مگه جن ها انتی زن هستند.چرت میگیا!از عوامل خودفیلم هستیا!یه چیز بهت بگم؟؟فیلمتون آشغال بود!

ahmad
Guest
Member
ahmad

salam
mage kor bodin
نکته دیگری که در صحنه های جنی شدن افراد قابل اشاره است، این است که شیطان درون جسم هیچ زنی رسوخ نمی کند

khob film ro nigah konin ta bebinid
:-*

سعید قمیشی
Guest
Member
سعید قمیشی

این نقدها موحد همیشه شلوغ میشه!چرتو پرتهم همیشه مینویسه ولی شانس داره.

مسعود
Guest
Member
مسعود

اگر چه فیلم تو گیشه شکست خورده ولی این فیلم قدم مثبتی در جهت ساخت فیلمهایی بهتر هستش…برای پیشرفت در سینما باید از کشورها و اشخاص دارای فن کمک بگیریم و این هزینه ها طبیعیه

ARS
Guest
Member
ARS

خواهشا اینقدر خودمون رو تحقیر نکنید. اگه تو بچگی میزدن تو سرمون که دوچرخه سواریمون افتضاحه آیا بازم تمرین می کردیم تا یاد بگیریم؟ آره عمرا این فیلم قابل مقایسه با آثار هالیوود نیست اما اینقدر نکوبینش بابا باید تلاش کنیم. اگه خیلی ناراحت شدی خوب پاشو خودت فیلمو بساز. انتقاد خیلی راحته اما داداش باید از یه جایی شروع کرد. زندگی کاری پیتر جکسون رو بخونین اونم از صفر شروع کرد. فیلم آشغال هم ساخت اما تلاش کرد تا ارباب حلقه ها ۳ اسکار گرفت.

آشنا
Guest
Member
آشنا

واقعا متاسفم واسه کسانی که فقط انتقاد میکنن

بابک
Guest
Member
بابک

حیف ۳٫۰۰۰ تومانی که دادم رفتم دیدن این فیلم …

مهدی افشارها
Guest
Member
مهدی افشارها

مسلم:تشکر
بعد از مدتها یک نقد خوب و کامل ایرانی خواندیم
ولی من فکر میکنم حیف فکر شماست که صرف نقد این فیلمهای سطحی شود لطفا فیلمهایی را که خودتان دوست دارید نقد کنید تا استفاده کنیم

فیلم های مورد علاقه خودمان در بخش فیلم هفته نقد می شود که معولا از فیلم های فدیمی می باشد. فیلم این هفته نقد crash یا تصادف است. انشاء الله فیلم های برتر ایران را نیز در آینده نزدیک در این بخش قرار می دهیم

مسلم
Guest
Member
مسلم

تشکر
بعد از مدتها یک نقد خوب و کامل ایرانی خواندیم
ولی من فکر میکنم حیف فکر شماست که صرف نقد این فیلمهای سطحی شود لطفا فیلمهایی را که خودتان دوست دارید نقد کنید تا استفاده کنیم

mohabat
Guest
Member
mohabat

عجب نقد جالب و عجیبی بود.زده بود به هدف!

Guardian
Guest
Member
Guardian

تبریک میگیم به برادران چینی که تا سینمای ایران هم جلو اومدند

سپهر
Guest
Member
سپهر

تورو خدا نرید اینجور فیلمهای اشغال رو توی سینماها نگاه کنید!گول تبلیغات فیلم رونخورید

ارباب حلقه ها
Guest
Member
ارباب حلقه ها

فیلم ملک سلیمان به کوری چشم حسودان اولین فیلم میلیاردی امسال شد!!تبریک به سازندگان و تسلیت به منتقدان و حسودان

محمدرضا اسدی
Guest
Member
محمدرضا اسدی

آریایی:عمو چرا چرتو پرت میگی ۵ میلیارد کجا بود خدا وکیلی چند نفر تون برنامه هفت(نقد سینمای ایران) شبکه سه رو دیدید.تهیه کننده اومد گفت وقی خواستن شروع کنن بهشون گفتن کم کم ۱میایون دلار هزینه داره و ما گفتیم پس هیچی دیگه باید جمعش کرد"حالا آمار دقیقش رو یادم نیست ولی میتونید برید تو آرشیو شبکه سه تاریخ ۳۰٫۷٫۸۹ روز جمعه رو پیدا کنید برنامه هفت یه لینک میذارم اگه کار نکرد خودتون بگردید(http://www.iransima.ir/FilmDescription.jsp?IDCode=306808&pCode=29&pType=2010-10-22&place=calendar)

۵میلیاردو دویست میلیون تومان!مشکل شما اون ۲۰۰میلیون بود؟

مرتضی
Guest
Member
مرتضی

amir:به اینکه فیلم خوبه یا بد کاری ندارم. ولی به فوض اگه ۵ میلیارد هم باشه در مقایسه با فیلمک های هالیوودی بسیار بسیار مبلغ پایین تری هستش. اول اینکه اگه این فیلم از روی ارباب حلقه ها کپی برداری کرده باشه کار بدی که نکرده. مگه ارباب حلقه ها فیلم بدی بود. لا اقل از یه فیلم خوب الهام گرفتن. بعد اینکه بودجه ارباب حلقه ها هر ۳ تاش بالای ۳۰۰ میلیون دلار یا بیشتر بود. دقیق یادم نیست. توسط آدم های با تجربه ای هم ساخته شد. خب. این اولین کار این مدلی تو سینمای ایران بود. بودجشم… ادامه »

amir
Guest
Member
amir

به اینکه فیلم خوبه یا بد کاری ندارم. ولی به فوض اگه ۵ میلیارد هم باشه در مقایسه با فیلمک های هالیوودی بسیار بسیار مبلغ پایین تری هستش. اول اینکه اگه این فیلم از روی ارباب حلقه ها کپی برداری کرده باشه کار بدی که نکرده. مگه ارباب حلقه ها فیلم بدی بود. لا اقل از یه فیلم خوب الهام گرفتن. بعد اینکه بودجه ارباب حلقه ها هر ۳ تاش بالای ۳۰۰ میلیون دلار یا بیشتر بود. دقیق یادم نیست. توسط آدم های با تجربه ای هم ساخته شد. خب. این اولین کار این مدلی تو سینمای ایران بود. بودجشم… ادامه »

آریایی
Guest
Member
آریایی

عمو چرا چرتو پرت میگی ۵ میلیارد کجا بود خدا وکیلی چند نفر تون برنامه هفت(نقد سینمای ایران) شبکه سه رو دیدید.تهیه کننده اومد گفت وقی خواستن شروع کنن بهشون گفتن کم کم ۱میایون دلار هزینه داره و ما گفتیم پس هیچی دیگه باید جمعش کرد"حالا آمار دقیقش رو یادم نیست ولی میتونید برید تو آرشیو شبکه سه تاریخ ۳۰٫۷٫۸۹ روز جمعه رو پیدا کنید برنامه هفت یه لینک میذارم اگه کار نکرد خودتون بگردید(http://www.iransima.ir/FilmDescription.jsp?IDCode=306808&pCode=29&pType=2010-10-22&place=calendar)

مرتضی
Guest
Member
مرتضی

نقدتون قابل تقدیره اما از طنزهای که این روز ها روی پرده هستند خیلی بهتره!

هری پاتر
Guest
Member
هری پاتر

نقد قابل تقدیره اما از طنزهای که این روز ها روی پرده هستند بهتره

هری پاتر
Guest
Member
هری پاتر

تا وقتی امثال بحرانی وسلحشور و ده نمکی هستن وضع همینجوری هست که هست!

مهیار
Guest
Member
مهیار

مهدی افشارها: امین بیگدلی:بودجه ایرانی و معرفی شخصیت عربی!مختار/سلیمان/ابراهیم………….. دوست عزیز. فیلم مختارنامه واقعا فیلم ارزشمندیست. حساب اونو بزارید کنار. نکته بعدی اینکه سینمای ایران هنوز توانایی ساخت فیلم هایی با موضوعات تاریخی/حماسی از ایران رو نداره و همون بهتر که تا زمانی که توانایی اش رو نداشته باشه اصلا نسازه. الان حرکت مثبتی در این راستا در حال شکل گیریه و اونم ساخت فیلم کورش با بودجه ای بالا و کمک از بازیگران و فیلمنامه نویسان هالیوودی است. حتی صحبت از راسل کرو هم برای نقش اصلی شده بود ولی هنوز معلوم نیست. فیلم هایی مثل رستم(تمام داستان هاش)… ادامه »

محمد رضا لطفی
Guest
Member
محمد رضا لطفی

این فیل اصلا فیلم خوبی نیست ولی به عنوان یک کار اول در سینمای پرهزینه قابل قبول است!

مهدی افشارها
Guest
Member
مهدی افشارها

امین بیگدلی:بودجه ایرانی و معرفی شخصیت عربی!مختار/سلیمان/ابراهیم………….. دوست عزیز. فیلم مختارنامه واقعا فیلم ارزشمندیست. حساب اونو بزارید کنار. نکته بعدی اینکه سینمای ایران هنوز توانایی ساخت فیلم هایی با موضوعات تاریخی/حماسی از ایران رو نداره و همون بهتر که تا زمانی که توانایی اش رو نداشته باشه اصلا نسازه. الان حرکت مثبتی در این راستا در حال شکل گیریه و اونم ساخت فیلم کورش با بودجه ای بالا و کمک از بازیگران و فیلمنامه نویسان هالیوودی است. حتی صحبت از راسل کرو هم برای نقش اصلی شده بود ولی هنوز معلوم نیست. فیلم هایی مثل رستم(تمام داستان هاش) و کلا… ادامه »

امین بیگدلی
Guest
Member
امین بیگدلی

نقد فارسی:این نکته را باید ذکر کنم که این نقد صرفا دیدگاه آقای موحد منتقم می باشد. من خودم این فیلم را علی رقم تمام ضعف هایش حرکتی مثبت برای سینمای ایران می دانم

حرکت مثبت بخوره تو سرشون!نخواستیم

امین بیگدلی
Guest
Member
امین بیگدلی

بودجه ایرانی و معرفی شخصیت عربی!مختار/سلیمان/ابراهیم…………..

نقد فارسی
Guest
Member
نقد فارسی

این نکته را باید ذکر کنم که این نقد صرفا دیدگاه آقای موحد منتقم می باشد. من خودم این فیلم را علی رقم تمام ضعف هایش حرکتی مثبت برای سینمای ایران می دانم

جواد محمدی
Guest
Member
جواد محمدی

تورو خدا اینقدر حسودی نکنید؟چرا فیلم رو دوست دارید بکوبید؟عوض دستت درد نکنه

عرفان
Guest
Member
عرفان

دمت گرم!خوب حال فیلمو گرفتی!بدتر از این نمیشد ۵میلیارد رو اتیش زد!