آخرین نظرات

عکس ترانه علیدوستی و مانی حقیقی در هنگام دریافت جایزه جشنواره برلین

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/91126/bb/naghd/tr6ey.jpg

 

تازه‌ترین ساخته مانی حقیقی در شصت و دومین دوره جشنواره فیلم برلین برنده جایزه نتپک (شبکه تبلیغ سینمای آسیا) شد.

«پذیرایی ساده» در این دوره جشنواره برلین در بخش جنبی فورم (تریبون آزاد) به نمایش درآمد.

هیئت داوران جایزه نتپک (شبکه تبلیغ سینمای آسیا) جایزه این بخش را به فیلم مانی حقیقی اعطاء کرد.

این جایزه با همکاری برگزارکنندگان جشنواره برلین و منتقدان فیلم برای حمایت از سینمای آسیا در نظر گرفته شده و به یک فیلم آسیایی به نمایش درآمده در بخش فورم اعطاء می‌شود.

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/10/11.30/IMAGE634652496740796336.jpg

امسال 38 فیلم در بخش فورم روی پرده رفتند که در میان آن‌ها 26 فیلم اولین بار در دنیا به نمایش درآمدند.

«پذیرایی ساده» با بازی حقیقی، ترانه علیدوستی، صابر ابر و ... درباره زن و مردی است که در فضایی سرد و کوهستانی و جنگ‌زده میان مردم پول پخش می‌کنند.

این فیلم که چهارمین ساخته بلند حقیقی است، در بخش مسابقه سینمای ایران سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر نیز حضور داشت.

------------

منبع : خبرآنلاین

 

اضافه‌ كردن نظر

- سیستم نظردهی نقد فارسی جهت احترام به شخصیت خوانندگانشبدون نیاز به تایید مدیریت می باشد.
- نقد فارسی یک سایت سینمایی آزاد است و نه یک وبسایت سیاسی.لطفا با زبان سینما صحبت کنید!
- لطفا از توهین ، تمسخر و کلمات رکیک استفاده نکنید.
- دسترسی افراد متخلف، بدون اخطار قبلی و با اضافه کردن رنج IP آنها در لیست سیاه،برای همیشه از سایت قطع می گردد و در صورت توهین و فحاشی، IP و مشخصات کامل آنها به مراجع قضایی اعلام می شود.
- برای قرار دادن عکس خودتان می توانید به سایت Gravatar مراجعه کنید.

کد امنيتي
دوباره خوانی   

نقد فارسی در فیسبوک
مطالب بیشتر اخیر (مرتبط با این بخش)