گرامی، خوش آمدید!, میهمان
نامِ کاربری گذرواژه: به‌خاطر داشته باش
  • صفحه:
  • 1

نامِ بحث: قاتل ترین عروسکهای تاریخ سینما

قاتل ترین عروسکهای تاریخ سینما 03 اسفند 1390 22:23 #1721

• ehsan60
  • غایب
  • همکار تمام وقت سایت
  • تعدادِ ارسال‌ها: 612
  • کارما (امتیازِ ویژه): 18
  • 
با هم گذری داریم بر 6 فیلم از بهترین عروسکهای قاتل تاریخ سینما

6

dead silence

2007

DeadSilence2007InHindi.jpg

5

Dolly Dearest

1992

poster.jpg

4

Demonic Toys

1992

Demonic_toys_big_2009.jpg

3

Dolls

1987

dolls.jpg

2

Child's Play

1988

ChuckyThreeALL_468x332.jpg

1

Puppet Master

1989

puppet-masteri.jpg
my religion is kindness
آخرین ویرایش: 03 اسفند 1390 22:25 نویسنده : ehsan60.
تشکر کننده گان: cinemapara, Kingmasood, mohammad0831

پاسخ: قاتل ترین عروسکهای تاریخ سینما 03 اسفند 1390 23:04 #1722

• matador
  • غایب
  • همکار پاره وقت سایت
  • تعدادِ ارسال‌ها: 275
  • کارما (امتیازِ ویژه): 9
کلا این جور فیلما تو ژانر وحشت خیلی ارزش سینمایی ندارن، در کل تاثیر فیلم هایی که به شکل غیر مسقیم به ترس می پردازن خیلی بیشتره مثه سه گانه ی آپارتمان پولانسکی (بچه رزماری, مستاجر, انزجار) ، غریبه ها در قطار هیچکاک و درخشش کوبریک .

با تشکر از مطلبتون
تشکر کننده گان: ehsan60

پاسخ: قاتل ترین عروسکهای تاریخ سینما 04 اسفند 1390 02:28 #1727

• Kingmasood
  • غایب
  • عضو فعال
  • تعدادِ ارسال‌ها: 121
  • کارما (امتیازِ ویژه): 3
در واقع تو فیلم Dead Silence عروسکها قاتل نبودن بلکه روح پیرزنی به اسم ماری شاو بود که توی عروسکهایی که خودش ساخته بود زندگی میکرد و موقع کشتن آدم ها بیرون میومد و عروسک ها کاری نمی کردن.
ولی به نظرم آوردن این فیلم تو این لیست کار درستیه چون به هر حال عروسک ها نقش مهمی تو این ماجرا داشتن و با از بین رفتن عروسکها روح ماری شاو نابود میشد.

پاسخ: قاتل ترین عروسکهای تاریخ سینما 04 اسفند 1390 08:53 #1729

• ehsan60
  • غایب
  • همکار تمام وقت سایت
  • تعدادِ ارسال‌ها: 612
  • کارما (امتیازِ ویژه): 18
Kingmasood نوشته است:
در واقع تو فیلم Dead Silence عروسکها قاتل نبودن بلکه روح پیرزنی به اسم ماری شاو بود که توی عروسکهایی که خودش ساخته بود زندگی میکرد و موقع کشتن آدم ها بیرون میومد و عروسک ها کاری نمی کردن.
ولی به نظرم آوردن این فیلم تو این لیست کار درستیه چون به هر حال عروسک ها نقش مهمی تو این ماجرا داشتن و با از بین رفتن عروسکها روح ماری شاو نابود میشد.

ممنون.به نکته خوبی اشاره کردید.راستش اون dead silence رو خودم گذاشتم تو لیست وگرنه همون 5 تا فیلم بود.ولی قبول کنید بیشتر موفقیت این فیلم روی چهره هراسناکه عروسکه بود.من خودم نتونستم این فیلمو شب نگاه کنم.
my religion is kindness
تشکر کننده گان: Kingmasood

پاسخ: قاتل ترین عروسکهای تاریخ سینما 04 اسفند 1390 12:57 #1735

• Kingmasood
  • غایب
  • عضو فعال
  • تعدادِ ارسال‌ها: 121
  • کارما (امتیازِ ویژه): 3
ehsan60 نوشته است:
Kingmasood نوشته است:

ممنون.به نکته خوبی اشاره کردید.راستش اون dead silence رو خودم گذاشتم تو لیست وگرنه همون 5 تا فیلم بود.ولی قبول کنید بیشتر موفقیت این فیلم روی چهره هراسناکه عروسکه بود.من خودم نتونستم این فیلمو شب نگاه کنم.

کاملا قبول دارم کل ترس فیلم رو اون عروسکه میچرخید.خودم هم میگم این فیلم جز 10 فیلم برتر ترسناکه.
  • صفحه:
  • 1
این صفحه در: 0.42 ثانیه ایجاد شده است